Zoeken naar:
Kip,Wild en Gevogelte


Kip,Wild en Gevogelte
/Kip,Wild en Gevogelte
Plaatje Beschrijving  
Gebraden Scharrelkip Gebraden Scharrelkip
Omschrijving : Met groente gevulde kip Aantal personen : 4 Bereidingstijd : 2 uur De ingredienten : 2 scharrelkippen 125 gram gesmolten boter 1/2 ui fijngehakt 1/2 stengel bleekselderij fijngehakt 1/4 groene paprika fijngehakt 130 gram champignons uit een potje fijngehakt 2 teentjes knoflo…
Gegrilde Kippenborst met Sinaasappel en Gember Gegrilde Kippenborst met Sinaasappel en Gember
omschrijving : Snel en makkelijk te maken aantal personen : 4 Bereidingstijd : 1 uur 20 minuten Ingredienten : 4 kipfilets 2 eetlepels honing 1 sinaasappel,het sap en de geraspte schil 1 teen knoflook fijngehakt 15 gram verse gember geschild en fijngehakt Zout en zwarte peper De bereiding:…
Gepeperde Eendenborst met Champignons en Room Gepeperde Eendenborst met Champignons en Room
Omschrijving : Een pittig gerecht Aantal personen : 4 Bereidingstijd : 20 minuten Ingredienten : 4 eende borsten 2-3 eetlepels geplette zwarte peperkorrels zout 50 mililiter cognac 100 mililiter bouillon 100 mililiter room takjes peterselie voor garnering Voor de paddestoelen: 100 gram s…
Geroosterde Kalkoen met Pruimen/Kastanje Vulling Geroosterde Kalkoen met Pruimen/Kastanje Vulling
Omschrijving : Heerlijk en anders Aantal personen : 8-10 Bereidingstijd : +/- 4 uur Ingredienten : 1 kalkoen a 4 1/2- 5 1/2 kilo 50 gram boter 170 gram uien fijngehakt zout en versgemalen zwarte peper 570 gram mager spek 85 gram bacon in plakken 110 gram broodkruim 2 eetlepels peterselie …
Geroosterde Konijnenrug Geroosterde Konijnenrug
Omschrijving : Een feestelijk gerecht Aantal personen : 4 Bereidingstijd : 30 minuten Ingredienten : 3 flinke konijnenruggen 35 gram boter extra vierge olijfolie 2 eetlepels versee citroen-tijm blaadjes vers gemalen zwarte peper 6 plakken bacon of pancetta De bereiding: Verwarm de oven vo…
Gestoofd Konijn Gestoofd Konijn
Omschrijving : Gebruik hiervoor wild konijn. Aantal personen : 4 Bereidingstijd : 2 uur Ingredienten : 1 wild konijn in stukken 50 gram boter 2 uien 2 winterwortelen 2 ons champignons peterselie en tym 1/2 liter kippenbouillon zout en peper naar smaak. De bereiding: Anekdote:In Ierland …
Honingkip met Citroen en Knoflook Honingkip met Citroen en Knoflook
Omschrijving : Makkelijk te maken Aantal personen : 4 Bereidngstijd : 1 uur 15 minuten Ingredienten : 3 citroenen 50 gram boter 3 eetlepels verse rozemarijnblaadjes 3 eetlepels heldere honing 2 tenen knoflook zeer fijngehakt 4 kippedijen en 4 drumsticks 750 gram aardappelen geschild en blo…
Irish Potted Cicken(Ierse kip in de pot) Irish Potted Cicken(Ierse kip in de pot)
Omschrijving : Ierse kippastei Aantal personen : 8 Bereidingstijd : +/- 4 uur Ingredienten : 1 kip van +/- 1.5 kilo 12 grote plakken bacon 350 gram slalotjes 3 deciliter kippenbouillon 225 gram geklaarde boter(zie diverse onderaan dit recept) 2 theelepels boter 1 snufje knoflookpoeder 1 s…
Irish Stew van Hertevlees Irish Stew van Hertevlees
Omschrijving : Een wild stoofpotje Aantal personen : 4-6 Bereidingstijd : 2-3 uur marineren plus 1 uur bereiden Ingredienten : 1 kilo hertevlees 1 eetlepel jeneverbessen geplet 1 eetlepel zwarte peperkorrels 2 teentjes knoflook zeer fijngehakt 375 mililiter droge rode wijn 2-3 eetlepels oli…
Kip in Rode Wijn met Rozijnen Kip in Rode Wijn met Rozijnen
Omschrijving : Een recept uit de middeleeuwen Aantal personen : 4 Bereidingstijd : 4 uur marineren plus 40 minuten bereiden Ingredienten : 300 mililiter rode wijn 3 eetlepels rode wijnazijn 120 gram rozijnen 180 gram ongewelde gedroogde abrikozen 1 theelepel gemberpoeder 1 thhelepel kaneelp…
Kippasteitjes Kippasteitjes
Omschrijving : Gewoon lekker Aantal personen : 6 Bereidingstijd : 45 minuten Ingredienten : 1 pond kipfilet in blokjes 4 wortels in 1 cm dikke plakken 500 mililiter kippenbouillon 4 eetlepels boter 125 gram champignons in plakjes 1 ui fijngehakt 1/2 theelepel gedroogde tijm 65 gram bloem …
Kipstoofpotje met Kruiden en Gerst Kipstoofpotje met Kruiden en Gerst
Omschrijving : Dit is een recept uit de 7de eeuw Aantal personen : 6 Bereidingstijd : 2 uur 20 minuten Ingredienten : 60 gram boter 2-3 pond kippenpoten(ligt aan de grote) 1 pond prei schoongemaakt en in dikke plakken 4 tenen knoflook zeer fijngehakt 180 gram gerst(natuur winkels) 750-1000 …
Konijn met Mosterd en Salieblaadjes Konijn met Mosterd en Salieblaadjes
Omschrijving : Een recept van de Ballymaloe Cookery School Aantal personen : 6 Bereidingstijd : 1 uur marineren 1 uur 30 minuten bereiden. Ingredienten : 1 wild konijn a 1.5 kilo 6 verse salie blaadjes 2 theelepels mosterd poeder 2 theelepels grove mosterd 120 mililiter droge witte wijn 15 …
Konijnen Rilettes Konijnen Rilettes
Omschrijving : Dit is een recept van de Ballymaloe Cookery School Aantal personen : Maakt 750 mililiter Bereidingstijd : enkele uren marineren 4-5 uur bereiden Ingredienten : 3 konijnen 55 gram zeezout 2 eetlepels verse tijm blaadjes 1 eetlepel jeneverbessen 2 theelepels peperkorrels 500 mi…
Mailing Lijst
Voeg je toe aan onze mailinglist hieronder:
E-mail:

© SylVic.nl 2005/06/07/08/09 Powerd By SylVic Design.

Gesponserd door Koelcel-onderdelen, eenvoudig deurrubbers voor koeling en vriezers online bestellen en zelf monteren