Zoeken naar:
Product categorie: /Vis,Schaal en Schelpdieren

Rog Vleugels met Bruine Boter

Rog Vleugels met Bruine Boter

Product Informatie

Omschrijving : Gewoonweg heerlijk

Aantal personen : 4

Bereidingstijd : +/- 30 minuten

Ingredienten :

700 gram rog vleugels in vieren gesneden
600 mililiter warm water gekruid met ui,laurierblad,peterseliestelen,en een plakje citroen
75 gram boter
3 eetlepels witte wijn azijn
fijngehakte peterselie
fijngehakte kappertjes
bloemen van de oost-indische kers ter garnering(eventueel)

De bereiding:

Doe de rogvleugels in een wijde pan met het warme gekruide water.Laat het zachtjes in 12-15 minuten gaar worden(niet koken).Neem de vis uit de pan en houdt het warm.Verwarm ondertussen de boter in een kleine sauspan.Laat de boter goudbruin kleuren en giet het over de vis.Zet de pan snel terug op het vuur en giet de wijn azijn erin.Roer alles goed door om de pan de deglaseren.Laar het iets inkoken en giet over de vis.Strooi de peterselie en kappertjes erover.Strooi eventueel de bloemetjes eromheen.

Serveer direkt.

 


Vorige pagina


Mailing Lijst
Voeg je toe aan onze mailinglist hieronder:
E-mail:

© SylVic.nl 2005/06/07/08/09 Powerd By SylVic Design.

Gesponserd door Koelcel-onderdelen, eenvoudig deurrubbers voor koeling en vriezers online bestellen en zelf monteren